BURSA / YILDIRIM - Emirbuhari Ortaokulu

May

Yıldırım İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Eğitimi verildi. Halk arasında Kene olarak bilinen Kırım Kongo tehdidine karşı öğrencilerimizin bilinçlenmesi sağlandı.

May

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılı, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzca coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda; en büyük zaferlerimizden biri olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü münasebetiyle hazırlamış olduğumuz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü anma, çocuklarımıza milli değerlerimizi aktarma amacıyla "15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı" okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin emeğiyle hazırlandı.

Ock

Dart tutkunları, geçtiğimiz hafta sonu şehrimizin spor salonunda gerçekleşen heyecan dolu bir turnuva için bir araya geldi. Renkli atmosferiyle dikkat çeken ve geniş bir katılımcı kitlesine ev sahipliği yapan etkinlik, dart sporuna olan ilgiyi bir kez daha gözler önüne serdi.

Ara

Resmi adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kısaca Yerli Malı haftası ülkemizde her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanmaktadır.
Emirbuhari Ortaokulu olarak öğretmenlerimiz koordinatörlüğünde öğrencilere yerli malı kullanımının önemini anlatmak, bilinçli tüketici olma alışkanlığını kazandırmak adına yerli malı haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı. Hazırlanmasında emeği geçen başta velilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 85'inci yılında saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılını okulumuzda büyük bir çoşku ile  kutladık. Tören programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetin 100. Yıl Dönümü etkinlikleri çerçevesinde  “100. Yılında Cumhuriyet ve Atatürk” konulu resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Serginin hazırlanmasında özverili çalışmalarında dolayı başta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Gezi, Gözlem Kulübü öğretmeni Meva TEKDEMİR ile Sosyal Bilgiler öğretmenleri Osman KILIÇ ve Emine AK "Atatürk Evi Müzesi" ne 17 Ekim 2023 tarihinde gezi düzenleyerek öğrencilerimizde Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili farkındalık oluşturmayı amaçlamıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl etkinlikleri kapsamında okulumuzda futbol turnuvası düzenlenmiştir.

Eyl

Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin bu yılki eğitim öğretim yılında "Çocuklarımızın cep telefonlarıyla ilgili gerekli tedbirleri alındı hem öğretmenler hem de öğrenciler okulda cep telefonu kullanmayacaklar. " açıklamasında bulundu.

Ayrıca velilerimizin okul iş ve işlemlerini(öğrenci işleri, öğretmen görüşmesi vb...) yapması için önceden randevu alarak okula gelmeleri gerekmektedir. Randevu almadan okula giriş yasaktır.

Bakanımızın konuyla ilgili açıklaması aşağıdaki linkte mevcuttur.

Eyl

VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!

2023/2024 Eğitim Öğretim yılımız 11/09/2023 Pazartesi günü itibariyle başlıyor.

Bu yıl okulumuzda Normal Eğitim(TEKLİ) yapılacaktır.

Ders saatlerimiz aşağıda belirtildiği gibidir:

1-5 arasındaki derslerimiz 08.30 - 12.55 saatleri arasında,

12.55-13.35 saatleri öğlen arası,

6-7. derslerimiz 13.35 - 15.10 arasında yapılacaktır.

Öğrencilerimizi sabah saat 08.30 da okulda hazır olacak şekilde göndermenizi rica ederiz.

Tem

Tarihe şanlı bir direniş olarak geçen bu mücadelede göğsünü siper, canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle bir kez daha anıyoruz.