BURSA / YILDIRIM - Emirbuhari Ortaokulu

DART TURNUVASI

Dart tutkunları, geçtiğimiz hafta sonu şehrimizin spor salonunda gerçekleşen heyecan dolu bir turnuva için bir araya geldi. Renkli atmosferiyle dikkat çeken ve geniş bir katılımcı kitlesine ev sahipliği yapan etkinlik, dart sporuna olan ilgiyi bir kez daha gözler önüne serdi.

Turnuvaya farklı yaş gruplarından ve yetenek seviyelerinden gelen katılımcılar iştirak etti. Yerel dart kulüplerinden gelen deneyimli oyuncuların yanı sıra, yeni başlayanlar da kendilerini deneme fırsatı buldu. Dart tutkunlarının bir araya gelmesiyle oluşan enerji ve heyecanı hissetmek mümkündü. İzleyiciler, atılan her ok ile birlikte salonun coşkusuna ortak olurken, sporcular da ustalıklarını sergileme fırsatı buldu. Final müsabakaları nefesleri keserken, kazananlar büyük bir coşkuyla karşılandı.

Okulumuzu temsilen turnuvaya katılan KIZ DART TAKIMIMIZ Bursa 5.'si, ERKEK DART TAKIMIMIZ Bursa 3.'sü olarak bizleri gururlandırmıştır. Bu organizasyona hazırlık aşamasında emeği geçen başta Beden Eğitimi öğretmenimiz Serkan PİŞKEN olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

05-01-202405-01-202405-01-202405-01-2024

Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 05.01.2024 10:29 - Görüntülenme: 408